Over ons

Meer weten over ons?

Even voorstellen:

Wij zijn twee vriendinnen, beide 52 jaar, die al ons hele leven jojo-en met ons gewicht. We zijn door lang onderzoeken op dit dieet uitgekomen en hebben dit uiteraard eerst zelf grondig uitgeprobeerd. Het bevalt zo goed, dat we ons hebben verdiept in dit dieët en hebben zelfs studies gedaan en aan de hand hiervan hebben we besloten dit dieët te gaan promoten en te verkopen, om zoveel mogelijk mensen deze kans ook te geven.

Het betreft een dieet, waarbij je jezelf injecteert met een kleine hoeveelheid HCG en daar een streng dieet van 500 calorieën per dag bij volgt voor 23 dagen. De HCG zorgt ervoor dat je afvalt op de plekken waar het vet zit wat je als eerste kwijt wilt (buik, dijen, billen en benen) en daarbij, mits je je aan het dieet houdt, absoluut geen honger hebt.

Wij hebben het zelf grondig uitgeprobeerd, omdat wij ook graag blijvend kilo’s kwijt wilden, en natuurlijk, omdat géén hongergevoel bij een dieet van 500 calorieën per dag te mooi klinkt om waar te zijn.

Maar echt…..uit eigen ervaring het werkt!!!

Er is in Nederland in het verleden nog al wat commotie geweest over het gebruik van HCG voor afvallen, maar het is sinds 2014 via de rechtbank uitgesproken, niet illegaal in Nederland en dus volledig goedgekeurd. Je kunt hier google natuurlijk voor raadplegen.

Hanneke & Marie-José