Resultaten

Mijn verhaal

Mijn vriendin Hanneke vertelde me in Juli 2019 dat ze wilde gaan afvallen met behulp van HCG. Ik had hier wel oren naar, maar vond dat spuiten in eerste instantie maar niks, maar heb toch mee ingestemd om deze kuur te gaan doen, aangezien het goede resultaten oplevert en ook nog wel zonder hongergevoel, en dat in zéér korte tijd. Op woensdag 25 september hebben we onze “eerste” spuit gezet en daarna mochten we nog 2 dagen flink eten, nou dat hebben we gedaan en hoe: MCDonalds KFC kapsalons friet ijs enz. Maar toen kwam de zaterdag om echt te gaan beginnen met de kuur. In eerste instantie vond ik het wel moeilijk want had nog wel een beetje hongergevoel. Maar gelukkig deed ik het niet alleen dit spuiten en diëten, dagelijks waren we onderling aan het appen om mekaar te helpen en te steunen, is toch prettig een stok achter de deur te hebben. En daarna het dagelijkse wegen s’morgens, dit was echt geweldig, de pondjes vlogen eraf en dat geeft je moed. Na anderhalve week was ik maar liefst 5 kilo kwijt en kon eindelijk die ene broek weer aan die al jaren in de kast op me lag te wachten, dit was een heerlijk gevoel, geweldig. Uiteindelijk heb ik samen met Hanneke 2 kuren gedaan, de 2e was direct na de carnaval, want ja als rasechte Limburgse wil je dit feestje echt niet missen zelfs Hanneke heeft voor het eerst echt carnaval gevierd tesamen met mij en onze vriendengroep. Ik woog zo om en nabij de 90 kilo voordat ik begon met het HCG-dieët en ben uitgekomen net onder de 70 kilo. En wat heb ik me toch veel complimentjes gehad van mijn familie en vrienden en wat voel je je lekker in je vel zitten als je van maat 46 naar maat 38 bent gegaan en dat met maar 2 kuren.

Marie-José

 

Hieronder ziet u de before en after foto’s

 

Voor foto
Na foto